Algemeen / Agenda

lijn

Agenda / Algemeen nieuws


Jubileum in 2019 voor Rene van Hoof; 25 jaren zelfstandig uitvaartverzorger...
Op dinsdag 1 oktober 2019 is het 25 jaren geleden dat Rene van Hoof in Gemert op een slaapkamertje begon als zelfstandig uitvaartverzorger. In 25 jaren heeft hij een mooi uitvaartbedrijf opgebouwd wat geresulteerd heeft in een eigen rouwcentrum; Residence Waterhof aan 't Hoogh Huys 3 te Gemert. Tezijnertijd zult u uitgenodigd worden voor een receptie voor deze jubilaris. Voor informatie: 06 55 14 04 83.

Wereldlichtjesdag op zondag 8 december in Residence Waterhof.
Op zondagavond 8 december 2019 bent u welkom op Wereldlichtjesdag in Residence Waterhof aan 't Hoogh Huys 3 te Gemert. Op deze dag worden alle overleden kinderen herdacht. U bent vanaf 18.45 uur welkom in aula "De Lisdodde". Om 19.00 uur is een korte herdenking, aansluitend een samenzijn.
Wees welkom. Voor informatie: 06 55 14 04 83.

Waterhof Uitvaartzorg: ook als u elders een (uitvaart)verzekering heeft, ook dan kunnen wij u van dienst zijn.
Waterhof accepteert alle voorkomende uitvaartverzekeringen, zo ook die van DELA, Yarden, Monuta en Ardanta. Wij zullen, in overleg met u, de eventuele polisgelden verrekenen met onze uitvaartkosten. Waterhof verzorgd uitvaarten in: Gemert, Beek en Donk, Helmond, Bakel, Handel, De Mortel, Elsendorp, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout, Boekel, Venhorst, Erp, Boerdonk, Keldonk, of: waar u wenst!

12-uurs suite Iris.
Geen openingstijden maar een sleutel! U kunt vanaf 08.30 uur tot 's avonds 20.30 uur afscheid nemen op de momenten die u zelf het beste uitkomen. De suite is voorzien van een eigen ingang, garderobe, toilet, keuken, zitkamer en opbaarkamer. U kunt zelf uw koffie/thee schenken tijdens uw aanwezigheid. Vraag naar de mogelijkheden bij Waterhof.

Rondleiding.
Wilt u met uw (ouderen)vereniging een rondleiding door Residence Waterhof, de sfeer proeven of op zoek naar informatie? Dat kan. De medewerkers van Waterhof kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van Residence Waterhof, de mogelijkheden bij een uitvaart, vragen over uw (uitvaart)verzekering en over onze Nazorg-bibliotheek. U mag ons te allen tijde vrijblijvend bellen om een afspraak te maken. De koffie staat voor u klaar.

 
© 2020 Waterhof Uitvaartzorg - Privacybeleid