Residence Waterhof

lijn

In ons rouwcentrum Residence Waterhof zijn alle voorzieningen aanwezig die een waardevol afscheid mogelijk maken. Er is een verzorgingskamer waar u de mogelijkheid heeft om samen met ons uw dierbare zelf te verzorgen. Ook is een sectiekamer aanwezig waar de behandelingen thanatopraxie door gediplomeerd thanatopracteur René van Hoof (zie: Thanatopraxie) worden verzorgd.

Opbaarmogelijkheden

De opbaarmogelijkheden zijn; aula “De Lisdodde”, Kamer “De Waterlelie” en 24-uurs suite “Iris”. In de aula en rouwkamer kan de opbaring plaatsvinden in een kist of op een opbaarplank. In de 24-uurs suite vindt de opbaring altijd op bed plaats. U krijgt de sleutel en kunt afscheid van uw dierbare nemen op door u gewenste tijden. Suite “Iris” heeft een eigen ingang, toilet, garderobe, keuken, zitkamer en opbaarkamer. Thuis opbaren met een koelelement of na thanatopraxie mag natuurlijk ook.

Catering

In de aula van Residence Waterhof kunnen wij koffie/thee/fris/cake serveren tijdens de bezoeken. Ook kunnen wij koffietafels en lunches aanbieden tegen interessante tarieven.

 
© 2020 Waterhof Uitvaartzorg - Privacybeleid